Mancala [email protected]
#415 plass vurdert
2.0
Anbefales ikke
Online CasinoZ
Kasinoet er strengt tatt ikke anbefalt for å spille og er isvartelistet
Beste online kasino kampanjekoder
Много игр
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn 761= ==PDSLOT
PDSLOT
Oversikt
Se topp 10 kasinoer Legg igjen en anmeldelse eller klage
2.0779
Оценка редакции
2.0
4.0
Plitelighet
4.8
Hastighet
4.1
Uttak
4.0
Spillervurdering
Siste oppdatering: 17.02.2023
Leverandører:
+138
Grensesnittspråk:
+45
Betalinger:
+42 922
Доступно из России:
Россия
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse

Ekte anmeldelser om Casino Z

nudd_shaneNybegynner
26. august 2022

Hvis du er uheldig i lang tid trenger du å få cashback. Jeg var overbevist om at det er best å gjøre det her. Den svarte streken varte i en og en halv måned, jeg husker ikke en slik flytur. Så for en hel måned fikk jeg nesten 700 dollar tilbake. Det kan selvfølgelig ikke sammenlignes med det jeg mistet, men det var nok for de første dagene av neste menstruasjon. Så brøt det hele sammen. Takk for tilbakebetalingen.

Samlet vurdering
5 / 5
bathshebaSoftNybegynner
18. august, 2022 1037

Играя вслоты этого оператора, я смог выигрывать хорошие суммы денег. Не знаю как достаются выигрыши другим, но я получил их особо не напрягаясь. Предпочитаю играть со смартфона в свободное время. Собственно, это и хочу отметить — хорошо созданную мобильную версию под Андроид. Здесь ничего лишнего, все работает как надо. И на карту переводил деньги с телефона, все получилось.

Samlet poengsum
5 / 5
teresa.LiddyNybegynner
6. jul 2022

Мне очень нравится это казино и слоты в нем классные. Удобно, что на экран выводятся все новинки, слоты с джекпотами, ну и популярные. Часто участвую в турнирах, которые здесь регулярно проводят провайдеры. Даже пару раз занимал призовые места.

Samlet poengsum
5 / 5
BRANDAN_KACEENybegynner
21. juni 2022

Jeg er en kjedelig kamerat og liker å finne feil med alt. Så på denne plattformen bestemte jeg meg for å sjekke arbeidet til støtten. Vel, hva kan jeg si, gutta er stressbestandige og profesjonelle innen sitt felt. Rolig og uten nerver forklarte de meg flere ganger hvordan jeg skulle verifisere, aktivere bonuser, ta ut gevinster. Kort sagt, godt utført.

Samlet vurdering
5 / 5
mercer_zeniaNybegynner
20. juni , 2022

Jeg kan si dette om dette kasinoet: en ung og lovende side. Registreringen er enkel og rask. Vilkårene for å motta bonuser er gjennomsiktige. Det er ikke vanskelig å spille dem heller. Det er til og med ingen innskudd.

Samlet vurdering
5 / 5
karinna.VirguleNybegynner
16. juni 2022

Jeg har nylig spilt på denne siden, selv om jeg har mye erfaring som spiller. Så det er noe å sammenligne. Det var sjelden at et ungt casino umiddelbart fikk tillit. Som regel så jeg nøye etter. Jeg ble forelsket i dette kasinoet umiddelbart etter registrering. Jeg ble imponert over alt fra design til utbetalingshastigheten.

Samlet vurdering
5 / 5
Courtni_templetonNybegynner 1109
03 июня 2022

Jeg elsker Z Casino for mobilappen. Jeg lastet det ned til min iPhone, og nå er det ingen problemer med spillet. Jeg kan snurre hjulene når som helst. Programmet er praktisk, gjennom det kan du fylle på saldoen og ta ut penger. Jeg vil si én ting om hastigheten på overføringer - rask og alltid!

Samlet vurdering
5 / 5
LateriaSpinetNybegynner
26. mai 2022

Av plussene (og det er mange av dem), vil jeg trekke frem en rik samling spilleautomater. Og mange av de som ikke er i andre kasinoer. Det gjør meg glad. Alle spilleautomater har en demoversjon. Først prøver du, forstå reglene, og deretter plasserer du en ekte innsats.

Total poengsum
5 / 5
QUINTON.NipperНовичок
18. mai 2022

Kasinoet er bra, og jeg kan med sikkerhet si at det er ærlig. Hvor mye du vinner, så mye får du. Det var ingen problemer med oversettelser. Jeg er glad for at normal teknisk støtte. De reagerer nesten umiddelbart.

Samlet vurdering
5 / 5
GURGALAN_larsNybegynner
12. mai, 2022

Han kom til Z da han fant ut at vennen hans hadde vunnet en stor sum. Bestemte meg for å prøve det også. Foreløpig er ikke overskuddet mitt like stort som en venns, men likevel liker jeg det her. Trakk rundt 5 tusen, pengene kom raskt, uten forsinkelse.

Samlet poengsum
5 / 5
TaijaTickle-me-cat-oNybegynner
4. mai 2022 1172

Я новичок и большие ставки пока делать не хочу. Понравилось, что в этом казино можно сделать небольшой депозит всего в 150 рублей и сразу начать играть. Не приходится рисковать большими деньгами и всегда можно испытать удачу.

Samlet poengsum
5 / 5
WYTHhalcyonНовичок
29. april 2022

Jeg har spilt i forskjellige kasinoer i lang tid, og jeg velger nye sider på en ansvarlig måte. Kom hit på anbefaling av en venn. Jeg likte nettstedets design og brukervennlige grensesnitt. Men jeg tror hovedfordelene er raske utbetalinger. Har trukket penger allerede 3 ganger og ingen spørsmål stilt.

Total vurdering
5 / 5
FABIENNEGrumpcatNybegynner
20 апреля 2022

Jeg likte at kasinoet har en app for både smarttelefoner og PC. Det gjør virkelig livet lettere. For å gå til lobbyen er det nok å gjøre 1 klikk, og du trenger ikke tenke på at siden kan blokkeres. Ellers er det ingen klager på casinoet heller. Alt er stabilt og pengene er utbetalt.

Samlet poengsum
5 / 5
DubgPansyNybegynner
12 апреля 2022

Jeg kom til Z Casino på grunn av samlingen av spill. Jeg har aldri sett et så bredt utvalg av underholdning noe annet sted. Dessuten inneholder katalogen ikke bare tusenvis av spilleautomater, men også kortspill, lotterier, craps og så videre.

Total vurdering
5 / 5
Podarge.MOUFETTENybegynner
26. januar 2022

Jeg bestemte meg for å registrere meg da jeg fikk en kampanjekode for gratisspinn. Tok dem, scrollet og vant veldig bra. På den tiden visste jeg allerede at jeg måtte omsette bonusen. Jeg var redd for at jeg skulle miste mer, men alt ordnet seg. Jeg kjente spenningen)) Jeg har allerede trukket tilbake omtrent 40k, jeg kommer ikke til å stoppe.

Samlet vurdering
5 / 5
perfektaSHRIMP 1242Новичок
25 января 2022

Kanskje det ikke er så mange spilleautomater her, men de er alle forskjellige. Det er lotterier, og en stige, og terninger, og hundre flere alternativer. Etter at jeg ble rystet rundt på forskjellige kasinoer, vet jeg at hovedsaken i en slik institusjon er ærlighet og muligheten til å velge akkurat det spillet du vil spille nå. Alt er bra her.

sruthan.BuckeyeNybegynner
20. januar 2022

Alt er klart i dette kasinoet — bonuser er bra, du trenger ikke satse dem på lenge, det er et lojalitetsprogram og et stort utvalg av spill. Lev i et tilstrekkelig område, ikke bare "å være". Jeg er glad for at det er en applikasjon, den er mye mer praktisk med den enn å spille gjennom smarttelefonnettleseren på mobilversjonen. Hele tiden mens jeg spilte, krasjet eller krasjet siden aldri. Det er greit, jeg blir.

BRUDWigglyNybegynner
11. januar 2022

Jeg kom til dette kasinoet på grunn av de lovede gratisspinnene for registrering og håpet egentlig ikke på noe. Jeg tenkte at hvis jeg klarer å vinne tilbake, vil jeg bli, selv om jeg ikke trodde at det ukjente nettstedet virkelig ville tillate meg å ta ut inntekter på vanlig måte. Men alt ordnet seg, og søknaden ble godkjent uten min deltagelse. Jeg er sjokkert. Fortsett med det!

Kita_PurrsnickittyNybegynner
5. januar 2022

Du kan egentlig ikke gjette reglene her. Spesielt i Zeta. Jeg leste at de har rot, men alt viste seg å være mye mer komplisert enn jeg trodde. Arbeidet med teknisk støtte kan definitivt ikke vurderes. Det ser ut til at de prøver å gjøre noe, men disse forsøkene er trege, ineffektive og tidkrevende. Jeg spilte her i mer enn ett år, og manøvrerte på en eller annen måte i dette for alle. Og så begynte problemene. Jeg ser at det ikke bare er meg. Jeg må innrømme at frem til i sommer var alt bra med meg. Spilleautomater ga vanligvis ut penger, bonuser vant tilbake på en eller annen måte, gevinster ble trukket tilbake til en online lommebok. En gang manglet jeg jackpotten litt, men det viste seg at det ikke var skjebnen.

WADANHYLL_bellNybegynner
5. januar 2022 1295

Мне подходит это казино, потому что здесь нормально относятся к клиентам. Не кидают, не требуют по 100 раз верифицироваться, не просят внести деньги за каждую функцию. Все по-честному. Выиграл — получи деньги, только не мошенничай сам. Это мне нравится здесь.

Samlet vurdering
5 / 5
martinianoSLUGGONybegynner
29. desember, 2021

Jeg elsker turneringer og en venn inviterte meg til dette kasinoet. Det er virkelig mange turneringer, pluss at de alltid er aktive. Hvis den ene er over, starter den andre umiddelbart. Jeg var heldig som var en av vinnerne av sommerturneringen, og jeg var redd for at det skulle bli vanskeligheter med betalinger. Ikke noe sånt, konklusjonen ble gjort raskt. Takk!

Samlet vurdering
5 / 5
Buka0604Nybegynner
18. september 2021 1325

Поддерживаю последний комментарий. Абсолютно не возможно вывести выигрыш, 7 попыток и деньги возвращаются на баланс через 10-15 минут. Смотришь историю, а там "ошибка оператора", ошибка платежной системы, платежная система не отвечает и прочая лабуда( В общем крайне не рекомендую, слоты норм, в зависимости от удачи могут и насыпать как мне (закинул для проверки казино тысячу рублей и до 65тыс. догнал в слотах) но вывести не дают. Сюда больше ни ногой, вернусь к старому популярному казино.

Samlet vurdering
2 / 5
пользователь
kirill287 1335Новичок
18. september 2021

Et så elegant kasino, men slike problemer med å ta ut penger? en bagatell), men de lar deg ikke ta ut. Enten en systemfeil eller en operatørfeil.

takmin7Nybegynner
24. april 2021

Ikke spill i denne dumpen. På to uker ble uttak nektet fem ganger av uklare årsaker. Operatørene sa ikke noe. Som et resultat måtte jeg slå alt sammen tilbake.

Samlet vurdering
1 / 5
пользователь
LudokratNybegynner
16. februar 2021

Jeg har spilt i kasinoet i mange år. Jeg ble forelsket i leverandøren Nolimit city, dessverre har nok dette casinoet alle tilbydere bortsett fra Nolimit city. Det ville vært fint å ha en seksjon med kjøpte bonuser. Et stort pluss i nærvær av Crazy time - jeg liker å snurre hjulet. Jeg anbefaler ikke å ta bonuser, eller den såkalte "Velkomstpakken", fordi. Det er nesten umulig å skru av veyageren, det er bedre å nekte. Som i alle kasinoer er det en progressiv cashback, jeg personlig nådde rubinnivået og får 9% tilbake til kontoen min, etter min mening uten noen veyager (jeg kan ta feil). Generelt er kasinoet hekta av noe, jeg tror det har gode utsikter.

Total vurdering
4 / 5
DD1982Новичок
25. januar 2021

I DAG I ET TELEGRAM SKREV DE AT SPILLENE DERES HAR MER ENN 150 % RTP I SPILLENE SINE, VEL, DETTE ER ALLEREDE HELT HELT GRUTT, VI VIL JOBBE I MINUS FOR Å MATTE FOLKET I SLIK SJOKK VIL IKKE TROR DET ER IKKE RTP I DET HELT DET ER ALL RETUR REGULERT AV DENNE PENGINNSAMLINGSTJENESTEN

Samlet vurdering
1 / 1386
DD1982Новичок
20. januar 2021

det mest sjofele stedet på Internett med en vridd tilfeldig tallgenerator i begynnelsen scenen, de lar alle vinne så slår de av returen fullstendig overalt, absolutt støttetjenesten fungerer ikke i det hele tatt, bare roboter og det er det jeg anbefaler på det sterkeste ikke dette søppelet å vinne der det er ikke mulig dette er en donasjonstjeneste og ingenting mer

Samlet vurdering
1 / 5
al5Новичок
3. januar 2021

Kontroller rekylen. De lyver frekt om bruken av RNG i spilleautomater, de kunne ikke gi andre bevis enn tall i form av en lisens. De nekter å blokkere kontoen, selv om de antydet årsaken - en sterk spilleavhengighet. De. ignorering av brukere.

Samlet vurdering
1 / 5
пользователь
SilwerNybegynner
6. november 2020

Min hovedkommentar om arbeidet til støtteteamet. Vel, veldig svake operatører. Faktisk er det nesten ingen hjelp fra dem, og de henviser deg ganske enkelt til forskjellige sider på nettstedet eller til vilkårene og betingelsene. Det vil si at jeg i grove trekk selv kan finne og lese alt dette. Det viser seg at de har null kompetanse, og når de kommuniserer ser det ut til at de gjør meg narr. Fiks dette øyeblikket, og jeg vil umiddelbart gi en høyere vurdering til dette kasinoet for en god samling av spill og andre funksjoner.

Samlet poengsum
3 / 5
пользователь
BigBo$$Nybegynner
5. november 2020

Et helt nytt casino, men det er tydelig at det har store utsikter. Hovedsaken er at operatøren ikke roter til alt. For øyeblikket er det ikke nok gode bonuser og mer gjennomtenkt spillnavigasjon. Generelt sett ikke dårlig, men det er utrolig mange spilleautomater, og jeg skulle gjerne sett en slags klassifisering etter sjanger eller noe annet sånt. Forresten, jeg ble positivt overrasket over live-spillene, som er virkelig mange (jeg har ikke sett så mange tilbydere før i andre kasinoer).

Total vurdering
4 / 5
Zveryga 1452Гуру
2. november 2020

Noe forvirring i kategoriene. I hovedmenyen er det bare spilleautomater, og det er Z-Games, hvor det også er automater. Hva er forskjellen og hvorfor opprette to seksjoner?

Total vurdering
3 / 5
пользователь
Axel_85Moderator
09 ноября 2020

Spillene i disse kategoriene er forskjellige. Z-Games-siden inneholder unike videospilleautomater og annen gamblingunderholdning som ikke er inkludert i standardseksjonene med spilleautomater, rulett og poker. Mange av dem har uvanlig spillmekanikk og mer avansert grafikk.

For å legge til en kommentar, vennligst logg inn:
Приложение
Каталог казино, бонусов и промокодов
på telefonen din

ærlig online kasino

error code: 1001