[email protected]
#228 plass rangert
2.9
Ikke anbefalt
PartyPoker Online Casino
Kasinoet anbefales på det sterkeste ikke for spill og er på listen over ikke anbefalte
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse
Se Topp 10 kasinoer 711 Оставить отзыв eller klage
2.9
Redaksjonelt resultat
2.9
2.5
Plitelighet
2.4
Hastighet
2.2
Ta ut midler
2,6
Spillervurderinger
Siste oppdatering: 01/07/2023
Leverandører:
+11761
Языки интерфейса:
+7
Betalinger:
+9
Доступно из России:
Россия
Лучшие промокоды онлайн-казино
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse

Ekte anmeldelser av PartyPoker Casino

пользователь
rockalexNybegynner
5. august 2020

De er vanligvis spillere fra Russland akseptere? Og så er siden utilgjengelig, kanskje det ikke er noen vits i å logge lenger.

пользователь
Axel_85Moderator
5. august 2020

Ja , PartyPoker casino aksepterer spillere fra Russland, men noen muligheter er kanskje ikke tilgjengelige for dem, spesielt deltakelse i kasinoets interne jackpotter.

пользователь
Mr.GreyNybegynner
31. juli 2020

Veldig gjennomsnittlig, selv om jeg ikke vet hva slags person som spiller i et kasino og ser ordet poker i navnet, vil registrere seg. Men det er slike mennesker, som meg, når du trenger å gå av et sted. Og hvis det ikke gir noe sted, så leter du etter noe nytt. Generelt lagde jeg en dep, verken her eller der, jeg rullet lenge, men kaziken fikk meg aldri av. Cashbacken er morsom, jeg fikk en krone som fløy tilbake i løpet av et par spinn.

Total vurdering
3 / 5
пользователь
CrazyKROT 28. juli 2020
28 июля 2020

Du kan spille poker her som en hjelp ikke for gjennomsnittsspilleren et av de beste rommene. Alt fungerer gjennom applikasjonen, inkludert spor. Pokerstøtte er helt ok, ikke en fontene, spørsmål om kasinoet bør umiddelbart sendes til posten, i denne forbindelse er støtten helt ubrukelig. Bonuser og kampanjer kun for poker, før de ga noe når de lastet ned appene sine, ser det ut til at det ikke er noe.

Total vurdering
3 / 5
пользователь
SherLock 907Новичок
18. juli 2020

Grådig casino når det gjelder bonuser. Ikke en cashback-type ser kul ut, men for meg bare på papiret. For å få for eksempel to dollar, må jeg rulle minst 500 dollar i automatikk. Faktisk, hvis du taper, har du ikke tid til å bla mye, og det er tårer av cashback der. Og hvis økten er din og du føler deg bra, hva i helvete er forskjellen, du vil ikke føle disse par pengene i det hele tatt. Det ville vært bedre om de gjorde en vanlig cashback, det ville være fornuftig å spille.

Total vurdering
3 / 5
BatManНовичок
15. juli 2020

De har ingen bonuser eller kampanjer for kasinoet i det hele tatt, bør jeg spille bare med mitt?

пользователь
Axel_85Moderator
15. juli 2020

Spillere mottar opptil $5 000 daglig cashback. Det er ingen andre permanente kampanjer på PartyPoker Casino.

пользователь
spacemanGuru
8. juli 2020

PartyPoker er en typisk pokerromrepresentant som prøver å hente litt mer penger fra spillere. I det store og hele er ikke alt dårlig, og det er nok spilleautomater, ikke alle selvfølgelig, men alle hovedleverandørene er på plass, alt er bra live. Jeg vil ikke si at bilene er grådige, du kan spille, det var ingen problemer med konklusjonene heller, selvfølgelig er støtten deres dum, men jeg er vant til dette, uansett hvor kaziken ikke er hovedproduktet med dette problemet, skriv til e-posten og det er det. 953

Общая оценка
3 / 5
4eByRaShKaNybegynner
04. juli 2020

Et ganske kjent pokerrom med en veldig praktisk applikasjon. Men som et kasino er det ikke veldig bra, snarere bare et vedlegg slik at folk ikke kjeder seg. Det er ikke noe spesielt for spillere i kasinoet, ingen bonuser, ingen turer, bare cashback, men selv da er det veldig spesifikt. De ser ut til å ha et ekte kasino i rutenettet, så du kan spille der.

Total vurdering
3 / 5
пользователь
Kit-KatНовичок
11. mars 2020

Ser ut som en løgn. Oppfylte alle betingelsene, men mottok aldri cashback.

Total vurdering
1 / 5
пользователь
Axel_85Moderator
12. mars 2020

Cashback krediteres på mandager, men ukentlig registrering på kampanjesiden kreves for å motta den. Dette er et viktig poeng som ikke bør glemmes.

UdyretNybegynner
6. februar 2020

Det er få bonuser , du kan ikke finne ut av spilleautomatene , jackpotter gis ikke til våre - dette er minuser. Av fordelene - lisensierte spilleautomater og virkelig vinn. Siden ble opprettet for pokerspillere, hva ville du ha? Men noen ganger kan du spille på spilleautomater for en forandring. Jeg fikk cashback - alt er rettferdig her.

Samlet vurdering
3 / 5
пользователь
Big BossEkspert
4. februar 2020

Jeg er enig i anmeldelsen. Et godt sett med spilleautomater og du kan velge en maskin etter tema. Jeg ser aldri etter produsenter, så jeg var ikke flau. Men TP er virkelig dårlig. De har aldri engang lest reglene, de navigerer ikke på siden i det hele tatt og kan ikke grunnleggende ting. Og i regeldelen vil djevelen brekke beinet sitt, så du må gjøre mye på egen risiko og risiko.

Samlet poengsum
3 / 5
For å legge til en kommentar, vennligst logg inn:
Приложение
Каталог казино, бонусов и промокодов
på telefonen din

ærlig online kasino

error code: 1001