[email protected]
#345 plass vurdert
2.2
Anbefales ikke
Ice36 Online Casino
Kasinoet anbefales på det sterkeste ikke for å spille og er på listen over ikke anbefalt
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80 691
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse
Se de 10 beste kasinoene Legg igjen en anmeldelse eller klage
2.2
Redaksjonelt resultat
2.2
1.1
Plitelighet
1.1
Hastighet
1.0
Uttak
1.2
Spillervurdering
Siste oppdatering: 15.01.2023
Leverandører:
+35
Grensesnittspråk:
Betalinger:
+6
Доступно из России:
Россия
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus & 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse

Ekte anmeldelser om Ice36 Casino

пользователь
Clever_guy90Guru
24. juni 2020

Det ser ut til å være et kasino og til og med med to lisenser, og etter tilbakekallingen å dømme driver dette aldri. Selv om det ser ut som et vanlig merke, men her forteller slike lidenskaper at lysten til å spille i dette kasinoet forsvinner helt....867

Общая оценка
1 / 5
lubcenkovladimir52Nybegynner
20. juni 2020

Kasinoet betaler ikke ut midler, de henviser til partnere fra banken. Kontrakten er på opptil 7 dager, men de 9. har allerede gått

пользователь
LeprikonNybegynner
19. juni 2020

Inn generelt, første gang jeg hører om dette casinoet, stoler jeg heller ikke på utenlandske merker. Supporten deres er rart å prøve å kommunisere med support i et annet kasino, det viste seg at du ikke forsto min. Og hvordan løse problemer i tilfelle problemer? De vil score et brød på deg og gjøre hva du vil og hvordan du vil ... Nei, jeg kommer nok til å gå til mine kjære små kasinoer.

Samlet vurdering
1 / 5
пользователь
Gogoi 901Новичок
08. juni 2020

Selv med en lisens klarer kasinoet å lure spillerne sine. Jeg vant tilbake og ble bedt om bekreftelse da jeg prøvde å ta ut penger. Til å begynne med slo de meg i lang tid - jeg sendte dem et dusin dokumenter, fra et pass til kvitteringer for tjenester. Som et resultat klarte vi på en eller annen måte å bestå bekreftelsen, men så begynte noen ekstra verifiseringer. Alt dette slik at du forstår, for å ta ut 150 euro. På en eller annen måte merkelig, men hva vil skje når du tar ut mer betydelige beløp??

PRoFeSSoRNybegynner
5. juni 2020

Registrert i casino etter å ha sett annonsen, men etter å ha opprettet en konto, la merke til at bonustilbudet er betydelig annerledes. De lovet en kontantbonus + gratisspinn, men faktisk er ikke gratisspinn tilgjengelig for russere. Jeg likte heller ikke holdningen til spillerne av teknisk støtte. Den er kun tilgjengelig på engelsk. Det ser ut til at operatørene bevisst later som om de ikke forstår spørsmålene som jeg formulerer i Google Translate. Generelt er inntrykket av kasinoet ikke veldig bra, jeg kommer neppe til å bli lenge.

Total vurdering
1 / 5
пользователь
KovarnyNybegynner
25. mai 2020

Er det mulig å åpne en konto i russiske rubler eller dollar, og hvordan gjøre det?

пользователь
Axel_85Модератор
25. mai 2020

Brukeravtalen nevner forskjellige valutaer, inkludert russiske rubler. Samtidig, selv når du registrerer deg fra Russland, åpnes en konto automatisk i euro. Det kan ikke endres selv gjennom den tekniske støttetjenesten, men innskudd kan også gjøres fra rubelkontoer. Penger konverteres automatisk til euro med gjeldende kurs.

For å legge til en kommentar, vennligst logg inn:
Приложение
Каталог казино, бонусов и промокодов
på telefonen din

ærlig online kasino

error code: 1001