,
[email protected]
#451 plass vurdert
2.0
Anbefales ikke
Online ETC casino
Kasinoet er strengt tatt ikke anbefalt for å spille og er isvartelistet
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus og 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Oversikt
Se topp 10 kasinoer Legg igjen en anmeldelse eller rapporter en klage
2.0
Redaksjonelt resultat
2.0
2.1
Надежность
2.9
Hastighet
2.8
Uttak
2.9
Оценка игроков
Siste oppdatering: 03/01/2023
Leverandører:
+43
Grensesnittspråk:
+9
Betalinger:
Tilgjengelig fra Russland:
Россия
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Бездепозитный бонус до 80
BUSTER2022
Oversikt
100 % bonus og 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT 891
Обзор

Ekte ETC kasinoanmeldelser

adalheidaupsideNybegynner
14. september 2022

Det første jeg fanget var et vakkert nettsted. Umiddelbart ble det et ønske om å spille noe. Jeg valgte dette kasinoet ikke ved en tilfeldighet, her aksepterer de på saldoen og betaler ut krypten. Det er praktisk for meg, jeg gjorde et innskudd, jeg begynte å gå på skøyter. Håper en god myntfangst kommer snart.

Samlet poengsum
5 / 5
sanuyeJanipurrNybegynner
31 августа 2022

Du kan få ekstra midler ikke bare i form av bonuser. Jeg elsker å delta i lotterier, og ETS kjører dem hver uke. Sist gang du ble pålagt å sette inn myntene som er oppført innen de angitte datoene.

Samlet poengsum
5 / 5
BRADENRJNybegynner 954
16 августа 2022

Dette kasinoet passer for de som har ETH. Men dette er ikke hovedsaken. Jeg er interessert i å delta i turneringer. En hendelse som dette skjer akkurat nå. Betingelsen er enkel – å samle den største multiplikatoren, og alle som har registrert seg får delta. Nå er jeg midt på tabellen, det er gode sjanser til å ta en pallplass.

Samlet poengsum
5 / 5
Nikita 31313 967Новичок
02 августа 2022

det beste kasinoet, mottok en bonus og hevet 10 osv. Grensesnittet til dette kasinoet er veldig praktisk og hyggelig.Et stort utvalg av spill og et veldig vakkert design.Det er veldig praktisk å ta ut penger.Uttak uten bekreftelse og innskudd. Generelt likte jeg dette kasinoet veldig godt, og jeg planlegger å fortsette å spille på det!

Samlet vurdering 976
5 / 5
Tamera_swayzeNybegynner
9. januar 2022

Flott anonymt kasino med kryptotransaksjoner. De lover å gjennomføre dem på 48 timer, men faktisk går alt raskere. I teorien er transaksjoner avhengig av blokkjeden. Men jeg var alltid heldig og de ble utført nesten umiddelbart. Og forresten, jeg likte også at det ikke er noen uttaksgrense, selv om mange kasinoer setter dem.

Total vurdering
5 / 5
Agustin_traffinsci 997= ==NybegynnerНовичок
24. desember 2021

Hvilke ETC casinobonuser er tilgjengelige for registrerte brukere? Jeg vil opprette en konto, men jeg er ikke sikker ennå. A: Det er flere bonuser på siden samtidig for kunder som kom til kasinoet for første gang. Så opptil 5 % returneres til kontoen for hvert innskudd, og du trenger ikke oppfylle noen omsetningsbetingelser. Hver mandag øker mengden cashback til 10 %. Nye spillere har også muligheten til å få opptil 1500 gratisspinn.

Total poengsum
5 / 5
CURTfuzzumsNewbie
23. desember 2021

Det første kasinoet i mitt minne som er spesifikt fokusert på betalinger i kryptovaluta. Og pengene settes inn i bitcoins, og uttaket utføres i dem. Når det gjelder meg, er hovedtrekket til kasinoet interaksjonen med kryptovalutabørser. Selv om du ikke har det rette øyeblikket på kontoen din, kan du alltid kjøpe dem på børsen. Supporttjenesten på siden fungerer døgnet rundt. Du kan legge igjen en forespørsel selv om du ikke kunne logge inn på kontoen din. Jeg møtte dette problemet en gang. Tilgangen min ble gjenopprettet i løpet av minutter.

Samlet poengsum
5 / 5
пользователь
ArnoldEkspert
oktober 25, 2021

Jeg er ikke en fan av kryptovalutaer, men jeg var interessert i dette kasinoet med et godt utvalg av spill og vanlige turneringer, som jeg ofte deltar i. Også for meg personlig var et viktig pluss fraværet av obligatorisk verifisering. Jeg var interessert i teknisk støtte, de fortalte meg at man teoretisk sett kunne be om dokumenter, men dette skjer sjelden og bare hvis det er mistanke om en spiller. Jeg har liten omsetning, også skyter jeg relativt lite. Jeg har allerede spilt den fjerde måneden, og selv om bekreftelse ikke har blitt bedt om, gleder dette meg, siden det kan være vanskeligheter på grunn av detaljene i dokumentene mine (jeg har allerede gjort dette i mer enn ett kasino). 1035

Общая оценка
4 / 5
For å legge til en kommentar, vennligst logg inn:
Приложение
Каталог казино, бонусов и промокодов
på telefonen din

ærlig online kasino

error code: 1001