[email protected]
Edikt
#436 plass vurdert
2.0
Anbefales ikke
Auroom Online Casino
Kasinoet anbefales på det sterkeste ikke for å spille og er på listen over ikke anbefalt
Beste Online Casino Kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Oversikt
100 % bonus og 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse
Se Topp 10 kasinoer Legg igjen en anmeldelse eller klag
2.0
Redaksjonell poengsum
2.0
2.0
Plitelighet
2.0
Hastighet
2.0
Uttak
2.0
Spillervurdering
Siste oppdatering: 28.02.2023
Leverandører:
+34817
Grensesnittspråk:
Betalinger : 837
+7
Tilgjengelig fra Russland:
Россия
Beste online kasino kampanjekoder
Mange spill
Ingen innskuddsbonus opptil 80
BUSTER2022
Anmeldelse
100 % bonus og 1000 + 40 gratisspinn
PDSLOT
Anmeldelse 883

Auroom Casino Real Anmeldelser

albertine.MinuetteNybegynner
13. desember 2021

En måned allerede Jeg spiller og så langt kan jeg ikke få nok av at jeg endelig fant et normalt sted. Bekreftelsen gikk uten problemer. Utbetalinger kommer nå stort sett innen 30 minutter. Bare én gang ventet jeg lenger, men selv det var i løpet av en dag.

BillieDECATHALONNybegynner
7. desember 2021

Jeg spiller i flere kasinoer, men i det siste liker jeg det mer. Utvalget av spilleautomater er bredt og det er mange tilbydere. Det er noe å velge mellom. Siden laster raskt, selv fra en smarttelefon. Selv jeg kunne finne ut av det uten problemer. Også med konklusjonen er alt i orden. Tatt ut penger et par ganger og alt kom i tide. Jeg likte også støtten. De reagerer veldig raskt og konkret, noe som noen ganger er viktig.

Samlet vurdering
5 / 5
harrisonGussNybegynner 935
06 декабря 2021

Jeg spiller spilleautomater konstant og har lett lenge, uansett hvor det var problemer og katalogen viste seg å være grei. Som et resultat stoppet jeg ved Auroom casino. Jeg likte at det er veldig mange spill, og de kjører ikke bare fra en PC, men også fra et nettbrett. Kastet 150 dollar, vant 250. Trekkes ut uten problemer på en dag. Mens jeg er glad, skal jeg prøve å bryte noe vesentlig senere.

Samlet vurdering
5 / 5
YONEneko Nybegynner 950
03 декабря 2021

Jeg registrerte meg på grunn av bonuser, men bestemte meg for å bli. Grensesnittet er praktisk og det er mange spilleautomater, og viktigst av alt, pengene blir faktisk utbetalt. Ingen problemer i det hele tatt.

Samlet vurdering
5 / 5
Kanstantsin khuseinauNybegynner
8. august 2021

Dette kasinoet vil bare ikke ta ut penger, og det er det!!!!! Litt av en pakke med dokumenter !!!!

Samlet vurdering
1 / 5
Kanstantsin khuseinauNybegynner
08. august 2021

Forteller deg om det nye auroom casino) ) kastet 200 dollar omtrent , vant 330 . Det er på tide å ta ut penger, jeg gikk gjennom all bekreftelse (alle dokumenter ble sjekket), de svarer ikke bare på meldinger i noen messenger, men så svarte de at de sier kaste av en kontoutskrift der bostedsadressen din er synlig!!! Generelt behandler kasinoet kunder definitivt motbydelig!!! Vil ikke anbefale i det hele tatt

Samlet vurdering
1 / 5
DudiaNybegynner
31. juli 2021

Når de blir bedt om å blokkere, er de stumme som en fisk, svarer ikke i det hele tatt. Andre kasinoer blokkerer uten spørsmål. Selve siden er buggy, saldoen vises feil. Anbefales ikke.

Samlet vurdering
1 / 5
Auroom CasinoNybegynner
3. august 2021 1012

Здравствуйте! По Вашему запросу аккаунт был заблокирован в день обращения. По правилам казино, первая блокировка длится 24 часа. Отдельно благодарим за Ваш отзыв о проекте и конструктивную критику, мы учтем ваше мнение и станем лучше! С уважением, команда Auroom Casino.

Samlet vurdering
5 / 5
MishhkaNybegynner
6. juli 2021

Selve nettstedet er godt laget, komfortabelt og enkelt å navigere. Bonusene passer meg personlig, det er lett å vinne tilbake, innsatsen er ikke hevet. Det skaper ikke problemer å avklare enkelte punkter i støtten. Det er nok spill, sortering er praktisk. Fortsatt sortert etter volatilitet. Jeg deltar ikke mye i lojalitetsprogrammer, så det spiller ingen rolle for meg. Generelt er kasinoet normalt, lisensiert med originale spilleautomater.

Total vurdering
5 / 5
For å legge til en kommentar, vennligst logg inn: 1040
Приложение
Каталог казино, бонусов и промокодов
på telefonen din

ærlig online kasino

error code: 1001